تاریخ توزیع کارنامه‌های نوبت دوّم سال تحصیلی 99-1398

همان‌طور که می‌دانید ارزشیابی پایانی نیم‌سال تحصیلی دوم، روز سه‌شنبه 27 خردادماه 1399 به پایان رسیده است و...

با سلام خدمت اولیاء گرامی؛

همان‌طور که مستحضرید ارزشیابی پایانی نیم‌سال تحصیلی دوم روز سه‌شنبه 27 خردادماه 1399 به پایان رسیده است  و سال تحصیلی 99-1398 با تمام اتفاقات غیرقابل پیش‌بینی به پایان رسیده و دانش آموزان عزیز و اولیا گرامی مشتاقانه منتظر هستند تا حاصل نتایج امسال خود را مشاهده کنند، لذا دبیرستان سرای دانش حافظ  با همکاری و تلاش کلیه همکاران اعم از اساتید و کادر اجرایی؛ کارنامه ترم دوم را در سریع‌ترین زمان ممکن آماده نموده است. و انشالله در روز سه‌شنبه 3 تیرماه 99 از ساعت 10 صبح الی 16 بعدازظهر و با اعلام قبلی از سوی پشتیبان‌های گرامی جهت دریافت کارنامه، درخدمت اولیا محترم و دانش آموزان عزیز خواهیم بود.