آزمون ورودی مدارس استعدادهای درخشان (تیزهوشان) پایه ششم دبستان به هفتم متوسطه اول

زمان برگزاری آزمون سنجش هوش تیزهوشان سال 1399 به تعویق افتاد و در تیر ماه برگزاری خواهد شد .

دانش آموزانی که در زمان ثبت نام آزمون سنجش هوش تیزهوشان ششم به هفتم 99 - 1400 با مراجعه به سایت ثبت نام hoosh.medu.ir ، اطلاعات دانش آموزی خود را وارد نموده و ضمن پرداخت هزینه ثبت نام آزمون سنجش هوش تیزهوشان ۹۹-۱۴۰۰ ، مراحل ثبت نام خود را تکمیل کرده اند می بایست در زمان مقرر سر جلسه آزمون حضور یابند .

زمان برگزاری آزمون سنجش هوش تیزهوشان به تعویق افتاد و در تیر ماه برگزاری خواهد شد .  لازم به ذکر است که داوطلبان باید چند روز قبل از زمان برگزاری آزمون تیزهوشان ششم به هفتم با مراجعه به سایت hoosh.medu.ir اقدام به دریافت کارت ورود به جلسه آزمون تیزهوشان کنند . توجه کنید که به همراه داشتن کارت ورود به جلسه برای شرکت در آزمون سنجش هوش تیزهوشان ششم به هفتم الزامی می باشد .

زمان برگزاری آزمون ورودی پایه هفتم تیزهوشان در 99 - 1400 ، در تاریخ 27 تیر ماه 99 روز جمعه ساعت 9 صبح است .

سوالات متداول

1- آزمون سنجش هوش تیزهوشان ششم به هفتم در چه تاریخی برگزار می شود ؟

زمان برگزاری آزمون سنجش هوش مدارس تیزهوشان ششم به هفتم درتیر ماه خواهد بود در تاریخ 27 تیر ماه 99 روز جمعه ساعت 9 صبح است .

2- کارت ورود به جلسه آزمون سنجش هوش تیزهوشان ششم به هفتم چه زمانی منتشر می شود ؟

زمان انتشار کارت ورود به جلسه آزمون سنجش هوش تیزهوشان ششم به هفتم 99 - 1400 احتمالا چند روز قبل از زمان برگزاری این آزمون خواهد بود.

3- نحوه دریافت کارت ورود به جلسه آزمون سنجش هوش تیزهوشان ششم به هفتم به چه صورت می باشد ؟

دریافت کارت ورود به جلسه آزمون سنجش هوش تیزهوشان ششم به هفتم به صورت اینترنتی و با مراجعه به سایت مرکز استعداد های درخشان انجام می شد که در این  خبر به آن اشاره شده است .

******* با آرزوی موفقیت  تک تک شما عزیزان *******

منبع: www.heyvagroup.com