اعلام اسامی برندگان مسابقه نقاشی

اعلام اسامی برندگان مسابقه نقاشی با موضوع خانواده شاد دبستان سرای دانش واحد سعادت آباد

هفته گذشته یک مسابقه نقاشی با موضوع خانواده شاد برای دانش آموزان دبستان سرای دانش واحد سعادت آباد در نظر گرفته شد و قرار شد روز شنبه پس از بررسی تمام نقاشی ها، برترین نقاشی ها رو اعلام کنیم.

قبل از اعلام اسامی برنده ها جا دارد که از همه ی پسرهای عزیزمون که با خوش ذوقی خودشان نقاشی کشیدند و در مسابقه شرکت کردند تشکر کنیم.امیدواریم همیشه در کنار خانواده شاد و سلامت باشید.

نقاشی های برتر هر کلاس طبق الویت های زیر انتخاب شده اند:

1- موضوع خانواده شاد کاملا در نقاشی مشهود باشد.

2- تصاویر خلاقیت کافی را داشته باشند.

3- رنگ آمیزی متناسب با سن دانش آموز مورد قبول باشد.

در ادامه می توانید اسامی برگزیدگان مسابقه نقاشی را همراه با نقاشی آن ها مشاهده فرمایید.

اعلام اسامی برندگان مسابقه نقاشی

دانش آموزان عزیزی که نقاشی آن ها انتخاب شده است می توانند جهت دریافت جایزه خود در روز یکشنبه مورخ 2 شهریورماه به دفتر دبستان سرای دانش واحد سعادت آباد مراجعه نمایند.