جشن شکوفه ها در دبستان مرزداران

جشن غنچه ها و شکوفه ها، امروز در پیش دبستان و دبستان مرزداران برگزار شد.

مهر که می آید، پاییز آغاز می شود.

برگ های درختان که شروع به ریزش می کنند، شکوفه های لبخند کودکان، یکی یکی گل می دهند.

در فضای کلاس ها. تخته سیاه ها، چشم انتظارند تا دوباره سراپا پر شوند از عطر لبخندهای هم شاگردی ها. کلمات مهربان، بی تابند تا دستی کوچک، با مداد شوق، بر صفحه های سفید دفترهای چهل برگ، بنویسدشان.

مهر، ماه مهربانی مهتاب است؛ ماه میزبانی نیمکت های عاشق درس و مدرسه، ماه شکوفایی نیلوفران در دعای نم نم باران های عاشقانه پاییز. مهر، ماه مدرسه است.

سال تحصیلی که آغاز می شود، همه ی آبشارها با کودکان کلاس اولی، صدای آب را می کشند و بادها، صدای ابرها را با باران بخش می کنند.

نسیم، عطر پرواز را از سطرهای مقدس کتاب ها، همراه با صدای کودکان سر خوش مدرسه، به آسمان هفتم می رساند. فرشته ها از پشت پنجره های کلاس سرک می کشند به تماشای کودکانی که مشتاق ، به درس های معلمی که زندگی را به آنان می آموزد، گوش سپرده اند. هوا در این فضای مقدس نفس می کشد تا معطر شود.

امروز یکشنبه 16 شهریور ماه سال 1399 به همین مناسبت جشن با شکوهی با رعایت تمام موازین بهداشتی و پروتکل ها ، برای نو آموزان پیش دبستانی و دانش آموزان عزیز کلاس اولی برگزار شد.

در ادامه گزارش تصویری این جشن را با هم می بینیم:

جشن شکوفه ها در دبستان مرزداران

ضدعفونی دست ها با دستگاه پدالی و تحویل ماسک و دستکش به اولیاء و دانش آموزان در بدو ورود به مدرسه

جشن شکوفه ها در دبستان مرزداران

تلاوت آیات نورانی قرآن کریم و خواندن سرود ملی جمهوری اسلامی ایران  در ابتدای شروع مراسم

اجرای نمایش و سرودخوانی با همراهی دانش آموزان

سخنرانی مدیریت و معاونت آموزشی