جلسه آنلاین اولیاء و مربیان

اولین جلسه آنلاین مدیریت و معاون آموزشی و انضباطی و پشتیبان‌های هر پایه با اولیاء محترم در دبیرستان سرای دانش حافظ (متوسطه دوره دوم) در تاریخ 1399/08/12 برگزار شد.

اولین جلسه آنلاین مدیریت و معاون آموزشی و انضباطی و پشتیبان‌های هر پایه با اولیاء محترم در دبیرستان سرای دانش حافظ (متوسطه دوره دوم) پیرامون مسائل آموزشی و انضباطی در جهت هر چه بهتر برگزار شدن کلاس‌های مجازی و فعال بودن دانش آموزان برگزار گردید.

جلسه آنلاین اولیاء و مربیان

در این جلسه اولیاء محترم در ابتدا با معرفی خود و سپس مدیریت دبیرستان و کادر اجرایی به تفکیک در مورد نحوه آموزش در فضای مجازی و وظایف دانش‌آموزان در روزهای کرونایی و همچنین تفاوت آموزش حضوری و مجازی و توصیه‌هایی برای آموزش در فضای مجازی و مسائل پرورشی و انضباطی ایراد سخن نمودند و بعد از جمع بندی مطالب و پاسخگویی به سوالات اولیاء محترم و نتیجه گیری جلسه به پایان رسید.

با تشکر از جناب آقای حمیدرضا بابایی معاونت محترم دبیرستان که در تهیه این خبر ما را یاری نمودند.

جلسه آنلاین اولیاء و مربیان

در ضمن  اسامی مدیریت و کادر اجرایی شرکت کننده در جلسه فوق به شرح ذیل می باشد :

1- سید احمد هاشمی (مدیریت)

2- وحید دهقان (معاون آموزشی)

3- حمیدرضا بابائی (معاون انضباطی)

4- مجید بذرافشان (پشتیبان)

5- محمد سعیدی(پشتیبان)

6- مجید نجیمی(پشتیبان)

در آخر روز دانش‌آموز را به همه دانش‌آموزان عزیز تبریک می‌گویم و برای همه آنان آروزی موفقیت دارم.