پذیرفته شدگان مسابقات جهانی ریاضی (IMC)

امروزه مسابقات علمی بین‌المللی ابزار قدرتمندی برای تبادل تجربیات و ارتقای سطح علمی بوده و همواره آوردگاهی جهت ایجاد انگیزه و علاقه در مخاطبین محسوب می شود.هرساله چندین مسابقه ی ریاضی در سراسر دنیا برای گروه های سنی مختلف برگزار می شود.مسابقات بین المللی IMC یکی از این مسابقات است که با هدف افزایش قدرت تفکر، یادگیری تکنیک‌های محاسباتی و حل مساله، کارگروهی و ارتقا دانسته ها و آشنایی با روش‌های آموزش ریاضی همسو با استاندارد های جهانی برگزار می‌شود.

IMCمخفف International mathematics competitions به معنای ”مسابقات جهانی ریاضی “می باشد. که با محوریت درس ریاضی و در 3رده سنی برگزار می گردد .این مسابقات درسال 1994 از آسیای جنوب شرق شروع شد و امروزه بصورت بین المللی در سرتاسر جهان برگزار می شود.

این بار هم چهار نفر از دانش آموزان دبیرستان سرای دانش حافظ با پذیرفته شدن در مسابقات جهانی ریاضی افتخاری دیگری را رقم زدند، امیدواریم این افتخارآفرینان الگویی باشند که در فرصت‌های آتی شاهد پذیرش و موفقیت تعداد بیشتری از عزیزان در مراتب عالیه باشیم.

به پاس این تلاش مضاعف از خانواده‌های محترم آنان از طرف کادر مدرسه قدردانی می‌شود.

اسامی دانش آموزان به شرح ذیل می باشد:

پذیرفته شدگان مرحله نخست مسابقات جهانی ریاضی (IMC)