اعلام امتحانات و بودجه بندی دروس برای امتحانات میان ترم

نرجس مقتدائی 17 فروردین 1401

امتحانات میان ترم نوبت دوم متوسطه دوره دوم سرای دانش از روز شنبه مورخ 20 فروردین آغاز می شود.

سال 1401 با اتفاقات خوب آغاز شد. در اولین هفته پس از تعطیلات نوروز دانش آموزان بار دیگر پس از دو سال در مدرسه حاضر شدند و مدرسه با شور و هیجان دانش آموزان جانی تازه یافت.

این آغاز با فاصله کوتاهی با شروع امتحانات میان ترم نوبت دوم دانش آموزان در همه مقاطع تحصیلی در مدارس سرای دانش مقارن شده است. بودجه بندی و برنامه امتحانات در هفته آخر اسفند و پیش از تعطیلی به اطلاع دانش آموزان رسیده بود تا بتوانند در ایام عید از فرصت طلایی مطالعه استفاده کرده و اشکالات خود را رفع نمایند.

جهت یادآوری دانش آموزان و خانواده های محترم بار دیگر از این رسانه برنامه امتحانات به همراه بودجه بندی آن اطلاع رسانی می شود. به امید موفقیت و سلامت تمام دانش آموزان