ترکیب آموزش مجازی و حضوری در مدارس

صدیقه اکبرشاهی 6 شهریور 1400

علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره بازگشایی مدارس اظهار کرد: دیروز مصوب شد تا اهتمام بر بازگشایی مدارس به صورت حضوری باشد و واکسیناسیون معلمان و والدین و سرویس مدارس و کادر مدارس انجام شود.

وی ادامه داد: ما 887 هزار مدرسه در کشور داریم که 67 هزار مدرسه زیر 899 نفر جمعیت دارند و اینها می‌توانند در کلاس کمتر از 89 تا 85 دانش آموز حضور داشته باشند.

سخنگوى ستاد ملى مقابله با كرونا با بیان اینکه امسال ترکیب آموزش مجازی و حضوری در مدارس مدنظر است، گفت: حتی در برخی مدارس دانش آموز 7 روز به مدرسه برود و دروس اصلی در این روزها تدریس شود و تعداد روزهای حضور در مدرسه بستگی به جمعیت دانش آموزان در مدرسه دارد .

رئیسى درباره زمین بازگشایی حضوری مدارس اظهار کرد: پیش‌بینی من این است از اول آبان ماه همه مدارس و از اول مهر ماه 69 تا 49 درصد مدارس به صورت حضوری بازگشایی شوند.