ثبت نام مدارس تیزهوشان ششم به هفتم 1401 - 1402

هانیه اسماعیلی 17 فروردین 1401

ثبت نام مدارس تیزهوشان ششم به هفتم 1401 - 1402

آزمون تیزهوشان ششم به هفتم هر ساله توسط وزارت آموزش و پرورش و جهت شناسایی استعدادهای برتر برگزار می گردد. کلیه دانش آموزان پایه ششم ابتدایی واجد شرایط شرکت در آزمون تیزهوشان ششم به هفتم می توانند اقدام به تکمیل فرم ثبت نام خود نمایند. با سنگین شدن رقابت در آزمون تیزهوشان، دانش آموزان ششم برای ورود به این مدارس راه سختی را در پیش رو دارند.

اولین قدم پیش روی دانش آموزان برای شرکت در آزمون تیزهوشان ششم به هفتم، تکمیل فرم ثبت نام به صورت کامل و دقیق است. یکی از مهم ترین عوامل راهیابی به این مدارس کسب حد نصاب امتیاز لازم در آزمون تیزهوشان پایه هفتم می باشد. به دست آوردن این امتیازات وابسته به عملکرد تحصیلی دنش آموزان در پایه های پنجم و ششم ابتدایی است. در ادامه با مواردی همچون زمان ثبت نام، شرایط ثبت نام، نحوه ثبت نام و منابع ثبت نام آزمون تیزهوشان ششم ابتدایی  1400 - 1401  آشنا خواهید شد.

زمان ثبت نام آزمون تیزهوشان ششم به هفتم 1401 - 1402

مهلت ثبت نام آزمون سنجش هوش و استعداد تیزهوشان ششم ابتدایی توسط سازمان ملی استعدادهای درخشان (سمپاد) اطلاع رسانی می گردد. ثبت نام این آزمون از روز سه شنبه 16 فروردین آغاز و تا روز پنجشنبه 25 فروردین ماه به مدت 10 روز تعیین شده بود. توجه داشته باشید که هر سال زمان ثبت نام آزمون تیزهوشان ششم به هفتم 1401 - 1402 مدتی نیز تمدید می گردد.

ثبت نام آزمون تیزهوشان در سایت زیر انجام می پذیرد

azmoon.medu.ir

نحوه ثبت نام آزمون تیزهوشان ششم به هفتم 1401 - 1402

ابتدا به سایت مراجعه کنید و روی سمپاد پایه هفتم کلیک کنید

پس از کلیک روی سمپاد پایه هفتم وارد سایت همگام می شوید و کد ملی و رمز همگام خود را وارد کنید.

- پس از ورود به صفحه جدید نقش و عنوان سازمانی خود را انتخاب کنید و به پورتال دانش آموزی خود وارد شوید

در این قسمت مانند شکل زیر اطلاعات شخصی شما همچون نام، نام خانوادگی، کد ملی و ... به صورت خودکار نمایش داده می شود

فرم مربوط به مدارس تیزهوشان که شامل رشته، استان، شهرستان و اولویت بندی 3 گانه بین دبیرستان های مورد تقاضا را که در شکل زرد مشخص است را ثبت نمایید

در این قسمت یه یک قطعه عکس 3 * 4 از خود را بارگزاری کرده و گزینه " ذخیره " را جهت تایید فرم تکمیل شده انتخاب کنید

پس از ثبت نام اولیه اطلاعات شما در جدولی مطابق تصویر زیر نمایش داده می شود سپس با انتخاب گزینه مورد نظر وارد مرحله پرداخت " هزینه ثبت نام " شوید.

پس از پرداخت هزینه ثبت نام تصویر زیر را مشاهده می شود که باید گزینه " بازگشت به صفحه درخواست پرداخت " انتخاب کنید :

در پایان مانند شکل زیر رسید ثبت نام خود را دریافت نمایید.

زمان برگزاری و اعلام نتایج آزمون تیزهوشان ششم به هفتم

آزمون سنجش هوش و استعداد تیزهوشان ششم ابتدایی 23 خرداد ماه 1401 برگزار خواهد شد. دانش آموزان برای حضور در این آزمون باید چند روز پیش از برگزاری آزمون تیزهوشان ششم به هفتم اقدام به دریافت کارت ورود به جلسه آزمون تیزهوشان خود را از سایت ثبت نام آزمون تیزهوشان نمایند