جشن الفبا کلاس اول دبستان مرزداران

فریبا اله دادی 9 خرداد 1400

جشن الفبای کلاس اول شهريار دبستان پسرانه سرای دانش واحد مرزداران روز يكشنبه مورخ 9 خرداد 1400 برگزار شد.

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
با  سلام واحترام خدمت اوليای محترم و همراهان گرامی؛

در صندوقچه خاطرات زندگی هر کسی کلاس اول مانند الماسی گران‌بها می‌درخشد، چرا که در این سال الفبای دوست داشتن را می‌آموزد و با قلم مهر آشنا می‌شود.
همیشه با آخرین روزهای سال تحصیلی، یکی از جشن‌های به یاد ماندنی مدرسه، جشن الفبا برای دانش آموزان کلاس اول است. اکنون که به پایان این راه زیبا رسیده‌ایم بر آن هستیم تا دور هم جمع شویم و اولین سال توانایی خواندن و نوشتن فرزندانمان را جشن بگیریم.

🌸جشن الفبای کلاس اول شهريار روز يكشنبه مورخ 9 خرداد 1400 برگزار  شد.
🌸جشن از ساعت 12 الی 13:30 در سالن اجتماعات مدرسه سرای دانش واحد مرزداران با رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی برگزار شد.

🌸با توجه به شرايط بيماری كرونا و به منظور رعايت فاصله‌گذاری اجتماعی، هردانش‌آموز به همراه يكی از والدين خود در جشن حضور داشتند.

گزارش تصویری این جشن زیبا و به یاد ماندنی را با هم می بینیم:

🌹پسر های گل سرای دانشی، عزیزان با سواد شدنتان مبارک🌹

دبستان سرای دانش_مرزداران