جشن پیشرفت تحصیلی دبستان پرسش

احمد خورشیدی 25 اسفند 1399

پس از قرائت قرآن و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران و همچنین صحبت های مجری و سخنرانی مدیریت محترم سرکار خانم خانجانی و معاونت آموزشی دبستان سرکار خانم الهام دمیرچی ، اولین برنامه ی جشن با پخش کلیپ  پرورشی آغاز شد .

در دوره اول پخش کلیپ های کلاسی ، معرفی و  توصیف دانش آموزان توسط پشتیبان هر پایه ، اجرای سرود های متنوع و زیبا و دریافت هدایا و عکس کلاسی از مهمترین برنامه های این دوره بود.

پلاکاردهای دانش آموزان پایه دوم نشان از تعداد مشاوره تخصصی و در پایه سوم نیز تعداد بازیابی اطلاعات انجام شده بود.

از دیگر برنامه های متنوع در جشن تقدیر از دانش آموزان بدون غیبت و تک غیبت، تقدیر از از اولیا پیگیر و پیگیر تر، تقدیر از مدال آور ورزشی دختر عزیزمان تینا نقی یان هروی دانش آموزان پایه چهارم توسط سرکار خانم خانجانی ، تقدیر  اعضای شورای دانش آموزی و تقدیر از اجمن اولیا و مربیان بود.

در این بین مشاهده خلاصه ای از فعالیت های آموزشی دوره اول و دوم نیز حال و هوای خاصی به مراسم و به خصوص دانش آموزان بخشیده بود.