روز تربیت بدنی و ورزش

صدیقه اکبرشاهی 26 مهر 1400

هفته تربیت بدنی در ایران هر سال از 26 مهر تا دوم آبان برگزار می شود و بیست و ششم مهر ماه روز تربیت و بدنی و ورزش است.

سلام به دانش‌آموزان پیش دبستانی و دبستانی سرای دانشی😍

به اطلاع می‌رسانیم مجموعه مدارس سرای‌دانش در نظر دارد به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت‌بدنی⛹️یک مسابقه‌ی هیجان‌انگیز ورزشی🤩 برای دختران و پسران عزیز دبستانی سرای دانشی😍برگزار کنند که قراره تو این مسابقه کلی به شما خوش بگذره☺️ و کلی جایزه‌های هیجان‌انگیز🤩🎁به افراد برنده داده بشه.
از همه شما دانش‌آموزان علاقه‌مند به ورزش دعوت‌ می‌کنیم که برای شرکت در این مسابقه یکی از فعالیت‌های ورزشی زیر را به دلخواه خودتون انتخاب کنید و انجام بدید و یک فیلم کوتاه برای ما ارسال کنید ، این مسابقه توسط مدرسه داوری و امتیاز داده می شود و به افراد برنده🏆جوایزی اهدا می‌شود🎁😍
فعالیت‌ها برای شرکت در مسابقه به شرح زیر است:
1️⃣نقاشی با موضوع ورزشی ویژه نوآموزان پیش‌دبستانی
2️⃣ساخت دست‌سازه‌های ورزشی
3️⃣حرکات خلاقانه ورزشی با توپ( هرنوع توپی)(2 دقیقه)
4️⃣طناب زنی( انجام بیشترین تعداد طناب زنی در 2 دقیقه)
5️⃣کار با حلقه هولاهوپ(2 دقیقه)
6️⃣طراحی ورزش گروهی با خانواده یا دوستان در آخر هفته

✅زمان ارسال فیلم‌ها از 26مهر تا 1 آبان
نحوه محاسبه امتیاز:
برندگان مسابقات شماره 1️⃣ ،2️⃣،6️⃣ بستگی به تعداد لایک ویدیوی شما در پیج سرای دانش دارد.( از هر مدرسه یک برنده)
برندگان مسابقه شماره 3️⃣،4️⃣،5️⃣ براساس نظر داوران مشخص می شوند.(از هرمدرسه یک برنده)