روز معلم گرامی باد - پیش دبستان و دبستان مرزداران

فریبا اله دادی 13 اردیبهشت 1400

فرا رسیدن دوازدهمین روز از ماه اردیبهشت و روز معلم بر همه شما عزیزان مبارک باد.

صمیمانه ترین سپاس ها را به شما فرزانگان عاشقی که شمع وجود گرانقدر خویش را در طبق اخلاص نهاده ونهال نوپای امروز را به امید فردایی شکوفاتر با عصاره ی جان آبیاری می نمایید ، تقدیم می داریم
و به راستی !؟ آیا کلامی هست که تاب ثنای ایثار شما آسمانیان رابیاورد؟ کدامین روز ، روز تونیست و کدامین لحظه است که از شمیم تو سکر آور یا عطر آگین نباشد.

به راستی !؟ آیا قلمی را می شناسید که با کِلک خیال ، شکوه ایثار خاموش معلم را که در بستر رویش های مکرر آدمی ودرگسترده ی تاریخ مکتوب بشریت هماره چون نگینی زرین درخشیده است به تصویرآورد؟
کدام خامه را طاقت تصویر خورشید است ؟.....

در دوازدهمین روز از زیبا ترین ماه سال ،اردیبهشت ماه، جشنی در فضای مجازی برای دبیران و پشتیبانان جهت بزرگداشت مقام معلم  در پیش دبستان و دبستان پسرانه سرای دانش واحد مرزداران برگزار شد.

همچنین برخی از دانش آموزان به مدرسه مراجعه کردند و روز معلم را به صورت حضوری به معلمین و پشتیبانان خود تبریک گفتند.

********* روز معلم مبارک *********

در ادامه گزارش تصویری این مراسم را می بینیم: