عید سعید فطر مبارک باد

حسن ستاری غلامی 22 اردیبهشت 1400

مدیریت و همکاران دبیرستان دوره اول سرای دانش (واحد مرزداران) ، حلول ماه شوال و فرا رسیدن عید سعید فطر را به همه همکاران محترم خانواده بزرگ سرای دانش تبریک می گوید.

صدای پای عید می آید . دل بر سر دو راهی ِ آمدن عید رمضان و رفتن ماه مبارک رمضان بلا تکلیف است نمی داند از آمدن آن شاد باشد یا از رفتن این محزون؟

عید فطر پاک ترین و عیدترین عیدهاست، چرا که پاداش  یک ماه عبادت و شست و شوی جان در نهر پاک رمضان است.

عید فطر، عید پایان یافتن رمضان نیست، عید برآمدن انسانی نو از خاکسترهای خویشتن خویش است، چونان ققنوس که از خاکستر خویش دوباره متولد می شود.

رمضان کوره ای است که هستی انسان را می سوزاند و آدمی نو ؛ با جانی تازه از آن سر بر می آورد .

عیدفطر؛ شادی برای رفتن رمضان نیست، بلکه برای آمدن روز نو ، روزی نو و انسانی نو است . بناست که رمضان با سحرها و افطارهایش ، با شبهای قدر و مناجاتهایش از ما آدمی دیگر بسازد . اگر درعید فطر در نیابیم که از نو متولد شده ایم، اگر تازگی را درروح خود احساس نکنیم، عید فطر ؛ عید ما نیست .

🌻عید بر عاشقان مبارک باد                   عاشقان عیدتان مبارک باد🌻
🌹برتو ای ماه آسمان و زمین                   تا به هفت آسمان مبارک باد🌹