نفرات برتر امتحان میان ترم اردیبهشت 1400

مسعود حمزه 20 اردیبهشت 1400

تبریک به افتخارآفرینان نفرات برتر پایه دهم تجربی دبیرستان سرای دانش که آنان به واقعیت، بهترین الگو برای دانش‌آموزان عزیز در صحنه علم می‌باشند.

توفیق ورود به دروازه‌های دنیای علم و دانش یکی از موهبت‌هایی است از سوی خداوند علیم که بی‌شک آدمی در سایه تلاش و جهد در کسب دانش از این موهبت بهره خواهد جُست. از خداوند متعال استمرار موفقیت و تداوم دانش‌آموزی راه برای دانش‌آموزان عزیز ممتاز خواستاریم و امیدواریم در ظل توجهات حضرت ولیعصر (عج) برای کشور اسلامی ایران افتخارآفرینی نمایند.

خدا را سپاس از جهت خبرهای خوش موفقیت، در پایان از اولیای محترم و معلمان عزیز که در رسیدن به قله‌های پیشرفت فرزندان ایران زمین آنان را همراهی و حمایت نمودند، تشکر و قدردانی می‌نماییم.