آغاز امتحانات نیمسال اول سال تحصیلی 1401-1400 دبیرستان دخترانه متوسطه دوره اول انقلاب

نسیمه فلاحی نژاد 4 دی 1400

امروز شنبه 4 دی ماه امتحانات پایان ترم نوبت اول دبیرستان متوسطه اول واحد انقلاب به صورت حضوری و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی آغاز شد. دانش آموزان ابتدا صف های مرتب در حیاط مدرسه تشکیل دادند و در ادامه خانم امینی مدیریت دبیرستان ضمن آرزوی موفقیت برای دانش آموزان عزیز در ایام امتحانات نکاتی را درباره امتحانات و قوانین مربوط به آن ذکر کردند.  پس از آن تک تک دانش آموزان بر اساس شماره های صندلی خود که در برد اصلی نصب شده بود وارد سالن امتحانات شدند و با پخش آیاتی از کلام الله مجید راس ساعت 8:00 صبح اولین امتحان خود را آغاز کردند. در ادامه گزارش تصویری امتحان قابل مشاهده است.