تاریخ و برنامه امتحانات نهایی پایه دوازدهم

مسعود حمزه 8 اردیبهشت 1400

طبق نظر وزارت آموزش و پرورش و ستاد ملی مقابله با کرونا امسال هم مانند سال گذشته امتحانات پایه دوازدهم به صورت حضوری برگزار می شود...

با عرض سلام خدمت دانش آموزان واولیاء گرامی؛
با توجه به ابلاغیه وزیر محترم آموزش و پرورش در رابطه با نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم سال 1400 مدارس ، کلیه امتحانات پایان ترم برای پایه های نهم و دوازدهم بصورت حضوری می باشد.
سئوالات امتحانات نهایی پایه دوازدهم براساس برنامه درسی و بارم بندی وضعیت قرمز در شرایط همه‌گیری بیماری کرونا، طراحی می شوند، همچنین برنامه درسی دوره دوم متوسطه در وضعیت قرمز، بارم بندی دروس و برنامه امتحانات در پایگاه اطلاع رسانی مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی به نشانی www.aee.medu.ir  قابل مشاهده است.
شایان ذکر است جهت اطلاع اولیاء محترم و دانش آموزان عزیز با توجه به بیماری ویروس کرونا برگزاری امتحانات  با رعایت پروتکل های بهداشتی انجام می شود.
لذا از همه عزیزان تقاضا داریم که هنگام حضور در مدرسه ماسک و دستکش همراه داشته باشند انشالله با یاری هم و رعایت پروتکل های بهداشتی ویروس کرونا را شکست خواهیم داد.

با آرزوی موفقیت برای تمامی دانش آموزان عزیز