روز حسابدار مبارک

حسن ستاری غلامی 15 آذر 1400

تاریخ دقیق روز حسابدار سال 1400 در ایران دوشنبه 15 آذر ماه برابر با یکم جمادی‌الاولی 1443 و ششم دسامبر 2021 است.

فدراسیون بین‌المللی حسابداران (آیفک) در سی‌امین سال تأسیس 2 تا 8 دسامبر 2007 (برابر با 11 تا 17 آذر 1386) را به عنوان هفته جهانی حسابداری اعلام کرد و در گردهمایی 13 آذر 1386 روز 15 آذر هر سال به عنوان روز حسابدار در ایران نام‌گذاری شد.

برنامه‌های روز حسابداری

در هفته حسابداری، اعضای آیفک، نهادهای حسابداری و حسابداران در سراسر جهان هزاران همایش، گردهمایی، سخنرانی، نشست‌های اطلاع رسانی، مصاحبه‌های مطبوعاتی، برنامه‌های زنده تلویزیونی، مراسم اعطای جوایز به نویسندگان و حسابداران حرفه‌ای برتر، تماس‌های مستقیم با استفاده کنندگان و انواع دیگر برنامه‌ها را در عرصه‌های ملی و بین‌المللی برگزار خواهند کرد.

حسابدار کیست؟

حساب‌دار به فارسی دَری و تاجیکی «محاسب»، شخصی است که عملیات حسابداری را در مؤسسات و سازمان‌ها انجام می‌دهد. یک حسابدار می‌تواند دارای تحصیلات دانشگاهی در رشته حسابداری باشد و یا این دانش را به صورت تجربی آموخته باشد.