برگزاری انتخابات انجمن اولیا و مربیان

نرجس مقتدائی 24 مهر 1400

برگزاری انتخابات انجمن اولیا و مربیان در سرای دانش رسالت

24 مهر لغایت 30 مهر 1400 مصاف با هفته انجمن اولیا و مربیان می باشد.

اولیا و مربیان، دو بال نیرومند پرواز در آسمان تربیت اند که هیچ کدام به تنهایی نمی توانند اوج گرفتن دانش آموزان، در افق های روشن فردا را فراهم آورند. والدین مهربان و اولیای  دلسوز مدرسه باید با یاری یکدیگر، به امیدهای فردای این مرز و بوم، فرصت شکوفایی بدهند. هفته اولیا و مربیان را به همه شما عزیزان تبریک عرض می کنیم.

دبیرستان دوره اول سرای دانش واحد رسالت طبق فراخوان اولیا در گروه های کلاسی و تمایل دو نفر از اولیا جهت حضور در انجمن اولیا و مربیان اسامی این عزیزان را به سایر اولیا اطلاع رسانی کرده است. انتخابات انجمن اولیا و مربیان امسال نیز به صورت آنلاین برگزار خواهد شد، اما صندوق انتخابات نیز در مدرسه دایر می باشد و اولیا علاقمند می توانند به صورت حضوری در این انتخابات شرکت نمایند. امید است با همکاری اولیا انتخابات انجمن اولیا پر شور و با حضور حداکثری برگزار شده و مدرسه بتواند از مشارکت اولیا در امر آموزش و به ویژه پرورش دانش آموزان بهره مند شود.