آزمون عیدی 14 فروردین 1400

حسن ستاری غلامی 15 فروردین 1400

آزمون 14 فروردین آزمون عیدی به دانش آموزان عزیز می باشد.

تفاوت این آزمون با سایر آزمون‌ها این است که پردازش اول ساعت 17(5بعد از ظهر) انجام می‌شود. این بدان معناست که دانش‌آموزان می‌توانند از صبح تا ظهر در کلاس های درسی حضور داشته باشند  و پس از اتمام کلاس‌هایشان آزمون بدهند و جزو پردازش اول حساب می‌شوند.

هم‌چنین دانش‌آموزانی که بنا به هر دلیلی نتوانند روز شنبه آزمون بدهند، آزمون 14 فروردین روز یکشنبه (15 فروردین) هم در صفحه شخصی برایشان باز است و می‌توانند در این روز هم آزمون 14 فروردین را پاسخ بدهند.

یک آزمون ویژه و فوق العاده برای دانش آموزان دبستان ، متوسطه و دبیرستان

در تاریخ 14 فروردین یک آزمون عیدی مهم برای دانش آموزان در نظر گرفته شده است که با توجه به مباحث آزمون ( برای غیرکنکوری ها) که ابتدای کتاب  تا بودجه بندی آزمون 22 اسفند می باشد دانش آموزان می‌ توانند با دو منظور در این آزمون شرکت کنند:

1) دانش آموزانی که هنوز احساس می کنند در تاریخ 7 فروردین جمع بندی خوبی از مطالب نیم سال اول نداشتند به عنوان ایستگاه جبرانی می توانند در این آزمون یادگیری خود را کامل کنند.

2) دانش آموزانی که مطالعه و مرور مطالب نیم سال دوم را شروع کرده اند، می توانند به عنوان آمادگی درآزمون 20 فروردین ماه در این آزمون شرکت کنند.

این آزمون کاملا رایگان بوده و شرکت در این آزمون هم برای دانش آموزان کانونی و هم دانش آموزان غیرکانونی مجاز می باشد.

دانش آموزان برای شرکت در این آزمون می بایست کد دستوری  #13*8451*6655* را شماره گیری و اقدام به ثبت نام کنند.

هم‌چنین دانش آموزان می توانند از طریق سایت، برنامه راهبردی آزمون ها را دانلود کرده و بودجه بندی آزمون را مطالعه نمایند.

بودجه بندی آزمون هدیه 14 فروردین ، مجموع بودجه بندی آزمون های 22 اسفند و 7 فروردین می باشد.