زنگ ورزش در دبیرستان سرای دانش واحد انقلاب

نسیمه فلاحی نژاد 20 شهریور 1400

یکی از اهداف مهم ورزش سلامت و تندرستی است که در روزهای اپیدمی تاکید بر این جنبه اهمیت بیشتری پیدا کرده است. همانگونه که در آموزش غیر حضوری استفاده از منابع آموزشی و مجازی بیشتر شده است در درس ورزش نیز این مسئله به خوبی مورد توجه قرار گرفته و با وجود عدم حضور دانش آموزان دردبیرستان سرای دانش انقلاب در ایام کرونا زنگ ورزش هیچ گاه تعطیل نشد. و تلاش جدی برای نهیه محتواهای درس تربیت بدنی صورت گرفته است. به عنوان مثال طراحی فعالیت های ورزشی مانند حرکات کششی و انعطلف پذیری و تمرینات هوازی به خصوص برای تقویت فعالیتهای تنفسی به نحوی که دانش آموزان بتواتتد به راحتی در فضای  خانه ورزش کنند از جمله کارهای صورت گرفته است که نه تنها دانش آموزان را به پویایی و تحرک تشویق کرده بلکه به ارتقای سلامت آنها نیزکمک می کند. ورزش در خانه این امکان را به دانش آموزان می دهد تا از فعالیت های ورزشی خود در خانه فیلم تهیه کرده و با دوستان خود به اشتراک  بگذارند.از جمله اقدامات صورت گرفته در زنگ ورزش دبیرستان سرای دانش انقلاب نمایش عکس و ویدیوهای مختلف از رشته های ورزشی است که علاوه برجذابیت تصویرذهنی مطلوب تری را در ذهن دانش آموزان ایجاد می کند و انجام تمرینات ورزشی با توجه به برنامه ها و تکالیف ارائه شده توسط دبیر به سلامت جسم و روان دانش آموزان در ایام قرنطینه بسیار کمک کرده و از سوی دیگر یادگیری را در آنها فعال تر می کند.